Video-inspectie OVL

Veilig en betrouwbaar uitvoeren van uw inspectie openbare verlichting, door middel van onze video-inspectie OVL is dit eenvoudig mogelijk. Door onze innovatieve oplossingen optimaliseren wij uw video inspectie.

Detectie van gebreken

Wij analyseren door middel van automatische objectdetectie aan de hand van videobeelden de gebreken aan de openbare verlichting. Of het nu gaat om scheefstand, armatuurtype, of een aan/uit inspectie wij kunnen dit volledig digitaal. De videobeelden worden hierbij geautomatiseerd door onze software bekeken, waarbij u binnen een paar uur na de inspectie de gebreken rapportage krijgt. Stop met tijdrovende registraties en inspecteer aantoonbaar veilig en snel geautomatiseerd uw areaal. 

Videoinspectie door AI voor schouw en inspectie
Videoinspectie door AI voor schouw en inspectie

Volledige inspectie

Wij voeren de nul inspectie, CROW schouw of aan/uit inspectie volledig voor u uit. Dit doen wij met oog voor mens en milieu. Zo zetten wij 20% SROI medewerkers in bij de inspectie en voeren deze CO2 neutraal uit. Wij doen dit voor zowel overheden als aannemers op gemeentelijke, provinciale of rijkswegen. Uiteraard is het ook mogelijk om zelfstandig de beelden te verzamelen en deze door onze software te laten analyseren.

Dashboard en rapportage

Direct na het analyseren van de video-inspectie openbare verlichting maken wij de resultaten in een overzichtelijk dashboard voor u zichtbaar. Ook ontvangt u een export van de gebreken in een gangbaar (GIS)formaat. Bij herhaalde inspecties zijn trendanalyses eenvoudig mogelijk, waardoor met preventieve maatregelen uitval van OVL voorkomen kan worden. Laat uw areaal door ons inspecteren en borg veiligheid, kwaliteit en continuiteit.

Video-inspectie door AI voor schouw en inspectie