Panoramabeelden

Wij brengen uw areaal volledig in beeld door middel van hoge resolutie 360 graden beeldfotografie en een LIDAR scan. Samen een goede basis om vanuit de bureaustoel uw areaal in detail in 3D bekijken.

360 graden fotografie, cyclorama , panorama

360° Panoramabeelden

Met onze scanvoertuigen brengen uw areaal met hoge resolutie 360° foto`s en Lidar. Of uw areaal nu 200 meter, of 2000 kilometer is, wij maken iedere 5 meter vanaf weg of water een 360 graden foto (100MP+) met een hoge GPS nauwkeurigheid. Wij maken de beelden voor u als klant, wij vinden dan ook dat de klant de eigenaar is van het beeldmateriaal. Binnen de beelden kan via het webportaal nauwkeurig gemeten worden. Detecteer automatisch de assets die in praktijk aanwezig zijn, maar niet in uw dataset, of vice versa. Meet de objecten geautomatiseerd in, maak hiermee uw dataset Actueel, Betrouwbaar en Compleet (ABC). 

Webportaal

Binnen ons SaaS webportaal maken wij de beelden voor u beschikbaar. Hierbij zorgen wij ervoor dat u volledig voldoet aan de AVG. Ons webportaal is erop ingericht om te integreren met uw data. Zo kan uw (GIS) data zichtbaar gemaakt worden in ons portaal en kunt u eenvoudig .situaties vergelijken, analyses uitvoeren en metingen verrichten. Ook kunnen de beelden geïntegreerd worden met de obliekbeelden (luchtfoto’s). Ook houden we de historische beelden (eventueel gemaakt door derden) beschikbaar. Hierdoor blijft u beschikken over de benodigde historische data.

Automatische detectie van assets / machine learning / AI
API koppelingen voor 360 graden panorama beelden, cyclorama, Lidar

Integraties

Onze beelden zijn eenvoudig te integreren in andere applicaties. De techniek die wij gebruiken is erop gebaseerd om beelden uit te wisselen door middel van API koppelingen. Ook zijn er diverse plug-ins beschikbaar waardoor u de beelden eenvoudig kunt gebruiken in uw interne werkprocessen. Zo kunt u o.a. de beelden eenvoudig integraal gebruiken voor: BAG, BGT, BOR, WOZ en GIS applicaties.