Objectdetectie

Onze drang naar innovatie is groot. Zo bedenken en implementeren we innovatieve oplossingen die uw processen optimaliseren. Dataverzameling en geografische weergave zijn hierin de sleutels.

360 graden fotografie, cyclorama , panorama

Webportaal beeld

Als input voor de detectie van assets, inspectie en schouwdata kunnen meerdere soorten  beeldmateriaal gebruikt worden. Van 360 graden mapping tot beelden uit een dashcam. Wij maken de beelden van uw areaal door uzelf of door ons gemaakt integraal beschikbaar binnen ons webportaal. Hierdoor heeft u een zo actueel mogelijk beeld van uw (te onderhouden) assets.

Detectie van assets

Breng uw areaal in beeld en detecteer automatisch de assets die in praktijk aanwezig zijn, maar niet in uw dataset, of vice versa. Meet de objecten geautomatiseerd in maak hiermee uw dataset Actueel, Betrouwbaar en Compleet (ABC). 

Objectdetectie, objectherkenning vanuit (panorama) foto`s
Objectdetectie door AI voor schouw en inspectie

Inspectie en schouwdata

Inspecteer uw areaal en breng de gebreken geautomatiseerd in beeld. Controleer de kwaliteit van verharding, belijning, bebording, bermen, etc. Op deze toont u de kwaliteit van uw (te onderhouden) areaal aan en wordt de werkvoorraad geautomatiseerd verzameld.