Cyclorama's

Gewone luchtfoto’s en kaarten van een omgeving zijn niet meer van de 21’ste eeuw. Cyclorama’s zijn de moderne manier om een omgeving digitaal te bekijken en te ontdekken. 123Product begeleidt je naar de toekomst!

360 graden fotografie, cyclorama , panorama

360 graden Cyclorama's

Is uw areaal nu 200 vierkante meter of een hele provincie? Dit brengen wij zonder enig probleem in beeld! Dit is mogelijk door ons scanvoertuig. Deze neemt elke 5 meter een 360° cyclorama van extreem hoge kwaliteit (100 MP+). Door de cyclorama`s te combineren met de LIDAR data en het uiterst accuraat GPS systeem, dan verkrijgt u een prachtige 3D beeld van uw omgeving.

Maar wat is dat eigenlijk? Een cyclorama is een fotorealistisch 3D model. Zo kan u vanuit uw bureaustoel virtueel door uw areaal wandelen. Ook zijn de cyclorama’s enorm accuraat wat met behulp van ons webportaal metingen mogelijk maakt. Ook kunnen vanuit deze cyclorama’s uw assets automatisch gedetecteerd en gelokaliseerd worden, denk hierbij bijvoorbeeld aan het in beeld brengen van bebording of lichtmasten.

Detectie van assets

Na ons controle proces, worden de cyclorama’s aan u vrijgegeven. Wij vinden namelijk dat u, als klant, eigenaar bent van de cyclorama’s. Deze zal u dan kunnen terugvinden in ons SaaS Webportaal. Hierbij krijgt u vanzelfsprekend assistentie zodat u moeiteloos tewerk kan gaan met uw data. Wij zorgen er zo ook voor dat uw  cyclorama’s volledig voldoen aan de AVG wetgeving. 

Ons webportaal is ontworpen om integratie van uw eigen data zo makkelijk mogelijk te laten verlopen. Zo kan u eenvoudig GIS-data importeren in ons product.

Ook is het combineren van de cyclorama’s met andere foto’s van uzelf of derden mogelijk, bijvoorbeeld luchtfoto’s.

Automatische detectie van assets / machine learning / AI
API koppelingen voor 360 graden panorama beelden, cyclorama, Lidar

Integraties

Onze cyclorama’s zijn eenvoudig te integreren in andere applicaties. De techniek die wij gebruiken is erop gebaseerd om cyclorama’s uit te wisselen door middel van API koppelingen. Ook zijn er diverse plug-ins beschikbaar waardoor u de cyclorama’s eenvoudig kunt gebruiken in uw interne werkprocessen. Zo kunt u o.a. de cyclorama’s eenvoudig integraal gebruiken voor: BAG, BGT, BOR, WOZ en GIS applicaties.