Mobile Mapping

Onze drang naar innovatie is groot. Zo bedenken en implementeren we innovatieve oplossingen die uw processen optimaliseren. Dataverzameling en geografische weergave zijn hierin de sleutels.

360 graden fotografie, cyclorama , panorama

Wat is mobile mapping?

Mobile mapping system, of in het kort MMS, is een combinatie van meerdere detectie systemen. Positionering a.d.h.v. GPS, panoramabeelden vastgelegd door 360° camera’s en een LIDAR systeem. Op deze manier kunnen we snel, efficiënt en accuraat data leveren van welk areaal dan ook. MMS biedt talloze mogelijkheden die voorheen onmogelijk waren.

Werking

In één seconde worden meerdere 360° beelden genomen. Op hetzelfde moment wordt de exacte locatie waargenomen. Ook worden constante LIDAR-scans gemaakt. Na verwerking van die data, worden deze 3 lagen samengevoegd. Zo bekomt u uiteindelijk een uiterst accuraat, fotorealistisch 3D-model van uw areaal waar u virtueel door kan wandelen.

Digital Cities
Objectdetectie door AI voor schouw en inspectie

Wat biedt MMS?

Met de software ontdekt u eenvoudig uw areaal. Ook kan de software geautomatiseerd de gebreken opmerken en aanduiden. Denk dan aan bijvoorbeeld de kwaliteit van het wegdek, markeringen, bebording, vangrails en omliggende gebouwen of zelfs zwerfafval.  Dit is data die u voorheen niet te zien kreeg in een ouderwetse datasheet. Nu kan u efficiënt oplossingen vinden en sneller problemen onderscheppen.

Hoe?

Na de nodige voorbereiding met de klant gaat 123Product aan de slag. Dit wordt gedaan met de gespecialiseerde voertuigen uitgerust met alle nodige camera’s en sensoren. Deze voertuigen worden bestuurd door de opgeleide operatoren van 123Product. Zij weten exact hoe ze uw areaal zo goed mogelijk in beeld brengen. Daarna kan u makkelijk de resultaten bekijken op ons webportaal en in uw eigen data integreren.

Mobile mapping

Ontdek wat Mobile Mapping voor uw areaal kan betekenen en praat met een van onze specialisten.