Luchtfoto's

De toepassingsmogelijkheden van luchtfoto`s zijn groot, wij bieden u de luchtfoto`s aan in samenwerking met betrouwbare partners. Hierdoor realiseren wij uw wensen en borgen wij een de kwaliteit bij een compleet product.

Panoramabeelden, cyclorama, Geo-obliek door 123Product

Luchtfotografie Oblique

Of het nu gaat om Geo-Oblique of Ortho / stereofotografie, infrarood of Lidar wij brengen uw areaal vanuit de lucht in beeld. De toepassingsmogelijkheden van deze lucht beelden zijn groot. In combinatie met de panoramabeelden maken deze het pakket compleet. Door middel van onze objectdetectiesoftware bekijken wij de (Geo-Oblique) beelden geautomatiseerd. Hierdoor kunnen wij objecten en scenario’s markeren. U haalt zo snel en eenvoudig de informatie uit het beeld die u nodig heeft.

Geo-Oblique beelden

Door middel van Geo-Oblique beelden krijgt u een beeld vanuit meerdere invalshoeken van uw object. Hierdoor heeft u altijd een goed zicht op het object. De beelden zijn geometrisch gecorrigeerd. u kunt hierdoor snel en eenvoudig karteringswerk uitvoeren. Daarnaast zijn de Geo-Oblique beelden zeer geschikt voor het integraal gebruik in BAG, BGT, BOR, WOZ en GIS applicaties.

Panoramabeelden, cyclorama, Geo-obliek door 123Product
Panoramabeelden, cyclorama, Geo-obliek door 123Product

Webportaal

Binnen ons SaaS webportaal maken wij de Oblique luchtfoto’s voor u beschikbaar. Ons webportaal is erop ingericht om te integreren met uw data. Zo kan uw (GIS) data zichtbaar gemaakt worden in ons portaal. Ook kunt u eenvoudig situaties vergelijken, analyses uitvoeren en metingen verrichten. Daarnaast kunnen de Oblique beelden geïntegreerd worden met de panoramabeelden. Ook houden we de historische beelden (eventueel gemaakt door derden) beschikbaar. Hierdoor blijft u beschikken over de benodigde historische data. Daarnaast zijn integraties door middel van een plugin in andere pakketten mogelijk.