Georizon beeldviewer

Voor onze opdrachtgever ProRail leveren wij het SpoorInBeeld Data XXL platform. Binnen dit platform visualiseren wij al het geografische beeldmateriaal van Prorail in een leveranciersonafhankelijke beeldviewer.

Spoorinbeeld DataXXL beeldviewer Prorail

SpoorInBeeld viewer

Voor het SpoorInBeeld DataXXL platform van ProRail beheren wij de inname, verwerking opslag en distributie van het gegeorefereerde beeldmateriaal. Het gaat hierbij om honderden Terabytes aan gegeorefereerde data.  Het gegeorefereerd beeldmateriaal dat wij verwerken zijn: Luchtbeelden vanuit diverse bronnen (o.a. Ortho en oblieke foto`s) gemaakt door middel van helikopters, vliegtuigen en drones. Daarnaast ook beeldmateriaal vanuit (meet)treinen en panoramabeelden. Maar ook ECW bestanden, puntenwolken en video-opnamen waarvan de positie en oriëntatie zijn vastgelegd. Binnen dit project verwerken wij dit beeldmateriaal integraal en verzorgen wij de ontsluiting. De ontsluiting van deze gegeorefereerde data verzorgen wij via onze viewer, maar ook door middel van webservices, API en downloadfunctionaliteiten.

Leveranciers-onafhankelijke viewer

Deel op efficiënte wijze 360° panoramabeelden, luchtfoto’s, Geo-obliek en puntenwolken met iedereen. Met Orbit 3DM Cloud kunt u een onbeperkte hoeveelheid beelden bekijken. De viewer is beschikbaar als Cloud gebaseerde service (SaaS). Binnen deze viewer kunnen alle soorten beeldmateriaal van uw areaal weergegeven worden. Bijvoorbeeld uw Cyclorama’s, panoramabeelden, puntenwolken, luchtfoto’s, Geo-obliek beelden, maar ook al uw historische data.

U kunt gegevens via internet delen met webbrowsers, mobiele apparaten en embedded viewers, waardoor de gegevens in elke workflow kunnen worden geïntegreerd. Orbit 3DM Cloud biedt een gebruiksvriendelijke, online console met import- en installatietools om uw 3D-kaartinhoud te beheren.

123Product 3DM Cloud viewer
API koppelingen voor 360 graden panorama beelden, cyclorama, Lidar

Integraties

Onze leveranciersonafhankelijke beeldviewer is eenvoudig te integreren in andere applicaties. De techniek die wij gebruiken is erop gebaseerd om beelddata uit te wisselen door middel van API koppelingen. Ook zijn er diverse plug-ins beschikbaar waardoor u de beelden eenvoudig kunt gebruiken in uw interne werkprocessen. Zo kunt u o.a. het beeldmateriaal eenvoudig integraal gebruiken voor: BAG, BGT, BOR, WOZ en GIS applicaties.