SpoorInBeeld Integratie

Voor onze opdrachtgever ProRail leveren wij het SpoorInBeeld Data XXL platform. Binnen dit platform visualiseren wij al het geografische beeldmateriaal van Prorail in een leveranciersonafhankelijke beeldviewer.

Spoorinbeeld DataXXL beeldviewer Prorail

SpoorInBeeld Plugins

Voor het SpoorInBeeld DataXXL platform van ProRail beheren wij de inname, verwerking opslag en distributie van het gegeorefereerde beeldmateriaal. Het gaat hierbij om honderden Terabytes aan gegeorefereerde beelddata. Het beeldmateriaal is zichtbaar in de SpoorInBeeld viewer. Het is ook mogelijk om deze viewer in de bedrijfseigen applicatie te implementeren. U kunt dan de SpoorInBeeld viewer synchroniseren met uw eigen software en zo op een nog efficiëntere manier gebruik maken van de SpoorInBeeld data. Voor de volgende systemen hebben wij standaard plug-ins beschikbaar. 

  • ESRI ArcGIS Pro
  • ESRI ArcGIS Online
  • QGIS
  • Autodesk Autocad
  • Microstation

U kunt deze plug-ins eenvoudig bij ons aanvragen

Ai Analysemogelijkheden

Als organisatie efficiënt gebruik maken van de SpoorInBeeld data? Als organisatie zijn wij gespecialiseerd in de geautomatiseerde analyse van gegeorefereerde data. Meer informatie nodig m.b.t. een specifieke asset, een schadebeeld of een ander scenario? Wij hebben de algoritmes om deze informatie door middel van deep learning en AI geautomatiseerd uit de pointcloud of het fotomateriaal te halen. Als we een specifiek algoritme niet hebben komen we graag met u in contact om dit door te spreken. 

Door de geautomatiseerde analyse van het beeldmateriaal is het mogelijk om veel sneller en kosteneffectiever de beelddata om te zetten in bruikbare informatie.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

AI Analyse Rail
API koppelingen voor 360 graden panorama beelden, cyclorama, Lidar

Specifieke integraties

Onze integrale beeldviewer is eenvoudig te integreren in andere applicaties. Het kan echter zijn dat ow organisatie een specifieke applicatie gebruikt waar geen standaard plug-in voor is, of dat de huidige plug-in niet aan uw technische specificaties voldoet. Als organisatie ondersteunen wij uw wensen door een specifieke integratie beschikbaar te maken waarmee u de door u gewenste integratie kunt maken. Op deze manier kunt u ook in specifieke software of met een specialistische werkwijze efficiënt gebruik maken van de SpoorInBeeld data.