Een nieuwe kijk op geografische data

Als ‘onvindbare en dubbele data’ of ‘vastzitten aan één leverancier’ je bekend in de oren klinkt, is het tijd om een andere weg in te slaan. Bij ons vind je software die je als (semi-)publieke sector en ondernemer nodig hebt. Met 360GEO stap je een tijdperk binnen waar zonder gedoe en beperkingen centrale opslag, beheer, inwinning en analyse van geografische data mogelijk is.

Eén platform voor alle soorten geografische data

GEORIZON van 360GEO is hét platform dat gegevensbeheer voor jou vereenvoudigt en stroomlijnt en waarmee jij efficiënter, effectiever, veiliger en duurzamer werkt.

Datainwinning was nog nooit zo makkelijk

Van geografische data en panoramabeelden tot LiDAR-scans; in een mum van tijd kwalitatief hoogwaardig beeldmateriaal verzamelen én ontbrekende beelden aanvullen, doe je makkelijk met onze state-of-the-art technologieën en diensten.

Data analyse in een handomdraai

Wat zegt je geografische data? Vlot vertalen naar bruikbare inzichten, lukt jou met onze krachtige analytische softwaretools.

We dagen de gevestigde orde uit

Vernieuwen om jouw verbinding met geografische data te vereenvoudigen staat altijd voorop. Als inovators in de geodatasector maken wij bij 360GEO de weg vrij voor een transformeren we de kijk op het opslaan, beheren, inwinnen en analyseren van geografische data.

Onze projecten

  • Data verwerking
  • Dataplatform

Het spoorwegnet tot in de puntjes in beeld

  • Data verwerking
  • Inwinning

Stad in 3D zien

  • Dataplatform
  • Inwinning

Voorzien van geodata

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We denken graag met je mee.

Jacob Muilwijk